MMPS COM 2024-01-12T23:47:41+00:00
Harta terminalelor
Contactele noastre
Câștigă cu noi
Achită online
Conectează-ți serviciul

Sistemul de plăți MMPS –

unul dintre liderii pieței de plăți din Republica Moldova, care activează pe piață începând cu anul 2007.

Compania MMPS COM ca membru al grupului de companii Bpay este lider pe piața furnizorilor de servicii nebancare, care operează pe piață începând cu anul 2007. Noi oferim posibilitatea de a achita orice serviciu (telefonie mobilă, internet și televiziune, servicii comunale etc.) printr-o rețea dezvoltată de terminale de plată, care este în continuă creștere, precum și pe internet prin intermediul site-ului  www.bpay.md

În cât timp vor ajunge banii? 2017-10-22T12:46:48+00:00

Durata medie de livrare a plății este de 30 de secunde. În unele cazuri, datorită specificului, plățile sunt livrate furnizorilor de servicii de 1-2 ori pe zi (de obicei, aceștia sunt furnizori de servicii comunale).

Cum se percepe comisionul? 2017-10-22T12:46:10+00:00

Mărimea și tipul comisionului depinde de serviciul achitat. În majoritatea cazurilor, nu se percepe comision, dar în unele cazuri suntem obligați să percepem comision de la plătitor. În același timp, întotdeauna notificăm plătitorului cu privire la forma și suma comisioanelor înainte de introducerea bancnotelor pentru serviciul achitat. Citiți cu atenție mesajele de pe ecran!

Ce trebuie să fac dacă plata nu a ajuns la destinație? 2017-10-22T12:45:38+00:00

Verificați dacă atunci când ați efectuat  plata, ați introdus datele corecte și contactați serviciul suport clienți.Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

Ce trebuie să fac dacă am comis o greșeală la introducerea numărului? 2017-10-22T12:44:53+00:00

Contactați serviciul suport clienți cât mai curând posibil. În cele mai multe cazuri, retrimiterea banilor pe numărul corect este posibilă și cu cât ne contactați mai devreme – cu atât sunt mai multe șanse  pentru acest lucru.

Ce trebuie să fac dacă nu s-a tipărit bonul de plată ? 2017-10-27T21:27:33+00:00

Acest lucru nu afectează expediarea la destinație a plății efectuate. Dacă totuși doriți să primiți bonul de plată, vă rugăm să contactați serviciul suport clienți prin telefon sau prin e-mail. În acest fel o să primiți numărul unic al plății efectuate. Cunoscând acest număr, puteți printa duplicatul bonului  de plată de la orice terminal al sistemului nostru de plăți. Pentru aceasta, căutați serviciul PrintCheck din categoria Alte servicii  -> Bilete și specificați numărul plății dvs. Terminalul va printa duplicatul bonului de plată.

Cum pot primi restul din plată de la terminal? 2018-05-10T12:35:54+00:00

Terminalul de plată nu dă rest. Cu toate acestea, în cazul în care există mijloace bănești neutilizate, acestea  sunt „legate” de plata în care s-au format și pot fi cheltuite pe orice terminal al sistemului nostru de plăți. Pentru a face acest lucru, atunci când faceți o plată, la etapa de introducere a banilor, faceți clic pe butonul „Utilizarea restului din plată”. În fereastra care se deschide, se va cere să introduceți numărul tranzacției din verificarea bonului de plată în care s-a format restul (numărul format din  20 de cifre „cod tranzactie”). Dacă terminalul este echipat cu un scaner de coduri de bare, atunci va fi suficient să apropiați bonul la scaner. După aceasta, terminalul va determina suma restului din plată la fel precum ați fi introdus aceastaă sumă cu bani cash  (în acest moment puteți să adăugați și bani cash). La fel, restul din plată îl puteți cheltui și pe site-ul www.bpay.md.
Acolo puteți gasi și instrucțiuni .

Dragi plătitori!

Dacă lângă dvs. nu există un terminal al sistemului nostru de plată, puteți completa cererea pentru instalarea terminalului. Vom examina cererea dvs. și vă vom informa despre decizia luată. Cu cât specificați mai multe informații utile, cu atât este mai probabil ca cererea dvs. să fie aprobată.

Completați formularul!

Instalează-ți terminalul de plată și începe să câștigi acum!!!

Terminalele lucrează în sistem automatizat. Monitorizarea și gestionarea terminalelor de rețea de plată nu necesită un număr mare de angajați, timp și cunoștințe speciale. O persoană poate deservi cu ușurință 25 terminale sau chiar mai multe. Terminalul de plată se instalează într-un loc cu flux mare de oameni, pe o suprafață de doar 1 metru pătrat și necesită doar conectarea la o rețea electrică de 220V. Este echipat cu un modem fără fir care se conectează la internet, ceea ce vă permite să efectuați imediat plăți. Veți primi venit sub forma comisionului de aproximativ  2-3% din toate plățile efectuate prin terminalul dvs. de plată (pentru fiecare serviciu procentul remunerației este diferit).

Dacă doriți să vă începeți activitatea în domeniul terminalelor de plată, atunci suntem gata să vă acordăm asistență în organizarea și managementul acesteia, inclusiv:

Câteva cifre

0
terminale
0
mln. de tranzacții lunar
0
sec. – timpul mediu de livrare a plății
0
agenți de plată
0
servicii diverse

Clienților și partenerilor noștri le oferim servicii de calitate înaltă:

Plătitorilor – posibilitatea de a plăti instantaneu pentru orice serviciu: telefonie mobilă, internet și televiziune, servicii comunale etc.

Furnizorilor de servicii – o rețea dezvoltată pentru primirea plăților de la peste 800 de terminale din întreaga țară

Avantajele colaborării cu noi:

  • Suntem un furnizor de servicii de plată fiabil și testat în timp. Capitalul nostru social depășește 3,8 milioane de lei.

  • Suntem locali. 100% din capitalul social al companiei noastre aparține rezidenților Republicii Moldova, toate echipamentele se află pe teritoriul Republicii Moldova, toate deciziile sunt luate în Republica Moldova pe baza realităților locale.

  • Avem peste 800 de terminale în întreaga țară și numărul lor este în continuă creștere. Terminalele sunt situate în punctele cele mai solicitate de populație și lucrează în timpul comod pentru plătitori.

  • Vom conecta rapid serviciul dvs. la terminalele de plată.

  • Pe lângă primirea plăților prin terminale de plată, vă putem oferi să acceptați plățile și în alte moduri: carduri bancare, bani electronici, etc.

  • După conectarea serviciului dvs., oferim timp gratuit de publicitate la toate terminalele sistemului de plăți pentru primele două luni.

Pentru întrebări legate de conexiune, vă rugăm să ne contactați pe numărul de telefon : +373 22 81-30-30 sau e-mail: sales@mmps.md

Terminale de vânzare

„ISKRA”

Cea mai convenabilă ofertă de achiziționare a unui terminal.Ideal pentru a începe o afacere.

Prețul este de la 15000 lei.

APP2-U

Versiune îmbunătățită a celui mai întâlnit model de terminal cu performanța anti-vandal.

Combinație excelentă de ergonomie, fiabilitate și siguranță.

APP2-S

Versiunea terminalului de plată stradal cu montare pe perete.Design elegant, performanța anti-vandal ,blocare suplimentară, încălzire.

Licența | Lista terminalelor | Agenți de plăți
Prelucrarea datelor cu caracter personal
© Copyright 2012 - | S.C. «MMPS COM» S.R.L.
MD-2004 Moldova, city Chișinău, str. M. Viteazul 3
Telefon: +373 (22) 81 30 30 E-mail: info@mmps.md